• Vitare tänder GARANTERAT, annars får du pengarna tillbaka.
✔ Snabb frakt ✔ Handla med Klarna ✔ 100% nöjd-kund-garanti

Tandblekningspenna: så här använder du den steg-för-steg

|10/07, 2024

Tandblekningspenna: så här använder du den steg-för-steg

Tandblekningspennan är en av de mest praktiska metoderna för tandblekning i hemmet. Därför är det föga förvånande att vår tandblekningspenna också är en av våra mest populära produkter.

Trots att WeSmile tandblekningspenna är enkel att använda och smidig att ha med sig överallt måste de användas korrekt för att ge tillfredsställande resultat. Så har du frågor eller funderingar kring hur du använder en tandblekningspenna hittar du svaren på följande sida.

Så här använder du vår tandblekningspenna steg för steg

Tandblekningspennan från WeSmile är en enkel produkt som levereras i ett stilrent svart etui med magnetisk stängning. På så vis kan du ha den med dig var du än går utan att oroa dig för att den ska gå sönder eller läcka.

Som sagt är den också enormt enkel att använda och det krävs endast fem steg och cirka 15 minuter för att genomföra en behandling.

Steg ett – förbered tänderna

Innan du påbörjar en behandling måste du förbereda dina tänder så att de är så mottagliga för blekningen som möjligt. Men oroa dig inte, allt det innebär är att du ska borsta tänderna precis som du brukar.

Detta gör man för att bli av med orenheter och partiklar på tänderna som annars kan hämma blekningen och även resultera i tänder som är ojämnt blekta.

Steg två – förbered pennan

Nu är det dags att starta processen på riktigt. Första gången tar du ut pennan ur sitt fodral och tar av toppen så att penselspetsen visas. Därefter skruvar du på botten av pennan tills du ser att tandblekningsgelen har nått penseln.

OBS! Pennan “knäpper” till när man skruvar på botten. Detta är helt normalt.

Steg tre – applicera och låt torka

Nu ska du försiktigt applicera ett tunt lager tandblekningsgel på dina tänder, både på den övre och undre tandraden. Var försiktig så att du inte får det på huden då det kan orsaka tillfällig irritation.

Efter du har applicerat tandblekningsgelen med tandblekningspennan behöver du hålla munnen öppen tills gelen torkat. Fördelaktigen genom att le stort och förbereda dig för ditt nya leende.

Steg fyra – låt verkar

Så fort gelen har torkat kan du fortsätta dagen som vanligt medan den verkar. Tänk bara på att inte äta eller dricka något under behandlingen då det dels kan påverka resultatet och dels för att du inte vill förtära större mängder av gelen.

Varje behandlingstillfälle tar mellan 15 och 20 minuter beroende på hur många nyanser du vill bleka tänderna. Gelen har en fräsch mintsmak som gör behandlingen trevligare och som även lämnar en god smak i munnen.

Steg fem – skölj ur munnen

Efter 15-20 minuter behöver du skölja ur munnen noggrant med vanligt vatten och försäkra dig om att du inte har några rester kvar i munnen.

Och allt som är kvar att göra nu är att njuta av ditt nya, fräscha Hollywood-leende.

Hur fungerar tandblekningspennan?

WeSmiles tandblekningspenna innehåller vår unika formel som effektivt bleker tänder utan att skada emalj eller tandkött. Produkten är samma som du hittar i vårt tandblekningspaket fast mängden gel är mycket mindre. Därför passar pennan bäst för den som endast vill bleka tänderna ett par nyanser och framför allt för de som vill upprätthålla resultatet från en redan utförd blekning.

Vill du maximera resultaten från tandblekningspennan kan du med fördel köpa vår LED-lampa som ökar gelens verkningsgrad markant och därmed ger dig ett bättre resultat.

Fördelar med att använda tandblekningspenna

Det finns flera fördelar med att använda vår tandblekningspenna och nedan kan du läsa mer om de främsta.

  • Enkel att använda – som du kan se ovan krävs det bara 5 enkla steg för att använda pennan. Dessutom tar varje behandling endast 15-20 minuter.
  • Praktisk att ha med sig – pennan levereras i ett stilrent, svart fodral med magnetisk stängningsfunktion som gör den enkel att ta med sig. Du kan stoppa den i ficka eller handväskan.
  • Effektiv – givetvis är WeSmiles tandblekningspenna – precis som våra andra produkter – mycket effektiv. På bara 12 dagar och med 4 ml tandblekningsgel kan du bleka dina tänder flera nyanser.
  • Skonsam – alla våra produkter är peroxidfria och skonsamma för munhålan. Dessutom är tandblekningspennan vegansk då vi inte testar våra produkter på djur.
  • Prisvärd – för många är priset den största fördelen med WeSmile då vi är betydligt billigare än konkurrenterna. Idag får du en tandblekningspenna för blott 249 SEK.

Vad innehåller WeSmiles tandblekningspenna?

Vi förstår våra konsumenters behov av att ha koll på vad våra tandblekningsprodukter innehåller och det är inget vi någonsin skulle dölja.

Ingredienser:

Avjoniserat vatten, glycerol, propylene glycol, Ftalimidoperoxikapronsyra (PAP), hydroxylapatit, carbomer, kokosolja, mentol, Xylitol, aloe vera juice, kärnolja från granatäpple, fröolja från amerikanskt tranbär, glimmer, natriumhydroxid, pepparmintsolja.