• Vitare tänder GARANTERAT, annars får du pengarna tillbaka.
✔ Snabb frakt ✔ Handla med Klarna ✔ 100% nöjd-kund-garanti

Tandblekning hemma

Tandblekning hemma har aldrig varit enklare tack vare våra tandblekningsprodukter för hemmabruk. Vår målsättning är att göra det så enkelt som möjligt för dig som önskar bleka tänderna hemma. Vi vill att det ska vara prisvärt, säkert, smidigt och ge bra resultat.. Både tandläkare och skönhetskliniker använder sig i störst utsträckning av samma typ av blekgel och innehåll som vi erbjuder. Skillnaden är att de behöver ta betalt för att utföra själva jobbet och även ta betalt för att finansiera lokalhyra, personal och övriga kostnader. Allt detta slipper du när du kapar ett led och handlar direkt ifrån de som tillverkar och säljer tandblekningen. Därför är priserna så pass låga på tandblekning hemma och du kan enkelt uppnå samma resultat hemifrån soffan som på en klinik, fast till en bråkdel av priset och på kortare tid.

Utöver pengarna som du sparar in genom att använda tandblekning hemma så är processen oerhört enkel. Du behöver inte lägga mer än 10 minuter per behandling och dag under totalt 12 dagar för att uppnå maximalt resultat av vårt startkit. 

Många kännetecknar tandblekning med den förut mycket vanligt förekommande biverkningen som gav sig tillkänna genom ilningar och frätskador i tandköttet. Detta pga ämnen som kallas för peroxider som tidigare var vanligt i branschen och som än idag används av några aktörer på marknaden. Alla våra produkter är helt fria från peroxider och innehåller istället den nya formulan PAP-gel som är den senaste teknologin på marknaden. Den skonsamma formulan gör att du kan bleka dina tänder varje dag tills du uppnått önskat resultat, utan att oroa dig för biverkningar

Tandblekning hemma – produkter och tips

Om du vill bleka tänderna hemma har du kommit rätt. Hos oss hittar du tandblekning för att bleka tänderna hemma på ett effektivt och skonsamt sätt till ett bra pris!  

Med tandblekning hemma från WeSmile slipper du ilningar i tänderna, irritation i tandköttet och eventuell smärta vid användning. Vi har den bästa tandblekningen att använda hemma för optimalt resultat och minimalt med risker för din munhälsa. Tänk bara på att följa råden och undvik att blekningen kommer i kontakt med huden, eftersom huden är känsligare än tänderna. 

Tandblekning hemma blir mer populärt och är enklare än någonsin. Slipp missfärgningar, fläckar och gula tänder inom en snar framtid. Köp WeSmile så du kan bleka tänderna hemma och få vitare tänder direkt. Våra produkter är dessutom veganska och har inte testats på djur. Vi har produkterna för bästa tandblekningen hemma

Hos WeSmile hittar du produkter för den bästa tandblekningen hemma. Vi erbjuder tandblekningsprodukter som är effektiva och skonsamma mot tänderna. Du kan försäkra dig om ett bra resultat och att dina tänder eller ditt tandkött inte tar skada.

Tandblekning hemma, hur gör man? Det är mycket enklare att bleka tänderna hemma än vad många tror. Produkterna är utformade för att vara enkla att använda och för att du ska få ett jämnt vitt resultat. Vi går igenom produkterna vi erbjuder för att bleka tänderna hemma. 

Om du vill bleka tänderna hemma kan du välja på två huvudsakliga metoder: skena och gel eller whitening strips. Du väljer den som känns bäst för dig. Båda ger dig ett garanterat vitare resultat vid tandblekning hemma. 

Unik formula för bäst och säkrast resultat

Det bästa med att göra tandblekning hemma med produkter från WeSmile är den unika formulan som blekgelen består av. Vår blekgel – PAP – är en av de mest skonsamma på marknaden, utan att tumma på resultatet!

Vanlig tandblekning innehåller väteperoxid som är ett frätande ämne som bleker. Det finns en lag inom EU att blekningsprodukter som säljs får innehålla maximalt 0.1% väteperoxid. Vi har istället tagit fram en unik formula helt utan väteperoxid som ger bättre resultat och inte är skadligt för dig. 

Blekgelen på WeSmile består av PAP, en syra som är ett effektivt alternativ till peroxid. Fördelen med PAP är att syran är vetenskapligt bevisad att bleka tänderna effektivt utan smärta eller obehag. Med andra ord slipper du ilningar och irritation med vår tandblekning.

Dessutom innehåller gelen ett syntetiskt ämne, likt det som dina tänder består av. Genom att bleka tänderna hemma med WeSmile ger du dina tänder skyddande mineraler som bygger upp dina tänder och på så sätt förbättrar dina möjligheter att hålla tänderna vita längre.

Komplett tandblekningskit

Vårt tandblekningskit är vår mest sålda produkt. Det är enkelt att använda, även för dig som aldrig gjort tandblekning hemma. Du får hem ett komplett kit med allt som krävs för ett snabbt och ihållande resultat, till ett bra pris.

Tandblekningskitet består av:

  • Bettskena som tar övre och undre tandraden samtidigt.

  • Blekgel för 12 behandlingar.

  • LED-booster som aktiverar gelen.

  • Nyanskarta och manual för hur du bleker tänderna hemma. 

Tandblekning hemma ska vara enkelt och gå snabbt. Därför behöver du bara följa några få steg, låta tandblekningen verka i 10 minuter och sedan är dina tänder en eller flera nyanser vitare. Du kan sedan göra så många behandlingar du önskar tills du uppnått önskat resultat. 

Tack vare den lilla LED-lampan som du fäster bettskenan på aktiveras blekgelen snabbare och därför räcker det med 10 minuter behandling. Tandblekning utan LED tar mycket längre tid och ger inte ett lika effektivt resultat. LED-lampan är förinställd på 10 minuter och därför behöver du inte tänka på tiden när du ska bleka dina tänder hemma. 

Vi optimerar också behandlingstiden genom en bettskena som bleker både övre och undre tandraden samtidigt. Skenan anpassas enkelt efter din mun och tandrad då den är mjuk – du behöver med andra ord inte forma den eftersom den alltid lägger sig perfekt runt dina tänder. Du bleker alla tänder på en gång, snabbt och smidigt!

Du kan bleka tänderna en gång om dagen, eller både morgon och kväll för ett snabbare resultat. Du bör dock inte gå över maxgränsen för behandlingstid per tillfälle då det inte kommer skynda på processen eller resultera i bättre blekning. 

Tandblekningspenna för underhåll

Vårt tandblekningskit är den optimala produkten för att bleka tänderna. Utöver det erbjuder vi en tandblekningspenna som du enkelt kan använda för att underhålla dina blekta tänder. 

Med tandblekningspennan upprätthåller du den vita glansen som tandblekningskitet ger. Tandblekningspennan innehåller samma blekgel som i kitet, men genom att använda pennan lägger du en mindre mängd på tänderna som du kan låta sitta kvar.

Tandblekningspennan är perfekt att addera till din morgon- eller kvällsrutin för att hålla dina tänder vita och fina. Du kan bleka tänderna hemma och optimera resultatet med vår tandblekningspenna.

Om du redan har vita tänder kan det räcka att bara använda tandblekningspennan för ett snabbt resultat som håller länge. En annan fördel med tandblekningspennan är om du har missfärgningar i form av fläckar på tänderna. Med pennan kan du välja exakt var blekgelen ska verka, för att skapa ett jämnt resultat. 

Whitening strips

Alternativet till vårt tandblekningskit är att använda whitening strips. Behandlingen tar lite längre tid och kräver lite mer precision av dig som använder dem. Men resultatet blir strålande vitt!

Du kan bleka tänderna hemma med whitening strips och våra strips räcker till 14 behandlingar. Behandlingstiden är 20 minuter och du klistrar på stripsen på tänderna. Det finns ingen risk att du tar för mycket blekgel och det är minimalt med risk för kladd. 

Däremot krävs det att du sätter på stripsen noggrant så de täcker tänderna ordentligt. Det är inte svårt alls men du kan inte slarva heller. Du vill ju inte missa några millimeter på tänderna. 

Whitening strips är lite billigare än att använda skena, LED-lampa och gel. Det beror framför allt på att det är en enklare produkt. Du får fantastiskt resultat av att bleka tänder hemma med båda. 

När du bör undvika tandblekning hemma

Alla kan inte bleka tänderna hemma alltid. Det finns vissa faktorer som medför en risk vid tandblekning. Det gäller både vid tandblekning hemma och hos tandläkaren. 

Om något av dessa stämmer in på dig bör du undvika tandblekning:

  • Du är gravid eller ammar. 

  • Du har hål i tänderna.

  • Du har ett mycket skadat tandkött.

Det finns inga dokumenterade fall där fostret tagit skada vid tandblekning. Däremot finns heller inte tillräckligt med studier på att det inte finns någon fara alls. Därför avråds gravida och ammande undvika tandblekning.

Om du har hål i tänderna finns en risk att blekmedlet åker ned i tanden. Då är risken stor för infektion inuti tanden. En infektion inuti tanden kan sprida sig i käken och munnen, så var försiktig. 

Våra produkter är de mest skonsamma på marknaden. Det beror på att blekgelen inte innehåller väteperoxid, det ämne som riskerar frätskador på emalj och tandkött. Trots det följer vi de rekommenderade råden om när du bör undvika tandblekning. Detta för att säkerställa din säkerhet och munhälsa. 

Om du vet med dig att du haft mycket problem med tänderna kan du enkelt vid en undersökning hos tandläkaren fråga om dina tänder kan blekas. Har du andra frågor om våra produkter kan du alltid kontakta oss här.