• BUTIKEN ÄR TILLBAKA 1 JUNI
✔ Snabb frakt ✔ Handla med Klarna ✔ 100% nöjd-kund-garanti

Om oss


Vi grundade Wesmile.se våren 2021 med anledningen att vi såg en lucka på marknaden när det kom till att använda effektiva substanser i blekningsgelen i tandblekning för hemmabruk. Vi såg att de världsledande aktörerna helt gått ifrån det direkt skadliga ämnet väteperoxid och istället börjat använda sig av något som heter Ftalimidoperoxikapronsyra, mer känt för sin förkortning "PAP". Med PAP-gel så uppnår du samma och i många fall även bättre resultat men framför allt utan att behöva oroa dig för att skada emalj och tandkött när du bleker tänderna. 

Efter lång research och jämförelse av olika labb världen över så landade vi ett samarbete med vår nuvarande aktör på vår blekningsgel och efter att ha testat och fått produkten godkänd så var vi klara för lansering sommaren 2021. Efter det har det har alltid gått väldigt fort och vi har vuxit mycket p.g.a. rekommendationer av vänner som är tidigare nöjda kunder, vilket självklart är oerhört kul!

Vår främsta försäljningskanal är vår egna hemsida men är även aktiva på flera marknadsplatser och har även under våren 2022 börjat sälja våra produkter till övriga nordiska länder.  

Trygga och säkra produkter

Vi säljer idag våra produkter mot slutkund men arbetar även med återförsäljare i form av nätapotek och skönhetskliniker som valt att köpa in vår blekningsgel för att behandla sina kunder med. Vi har även fått våra produkter testade av läkemedelsverket utan anmärkningar. Som ovan nämnt så använder vi oss av Ftalimidoperoxikapronsyra (PAP) istället för väteperoxid, som vi anser är ett bättre men framför allt säkrare och skonsammare alternativ när det kommer till att tänka på din emalj och tandkött. En skadad emalj går aldrig att fullt reparera, så tänk på att du ska ha dina tänder resten av livet.

Trygg nätshopping

Vi har anslutit oss till Certifierad E-handel och är godkända där utan anmärkningar, saker som de kollar på och ställer som krav för att få vara ansluten är saker som:

  •  Företaget är inte på ekonomiskt obestånd.
  •  Företaget har ej ansökt om / är ej försatt i konkurs.
  •  Inga allvarliga klagomål från kunder finns olösta.
  •  E-handeln nyttjar kryptering där känsliga betaluppgifter skickas.
  •  E-handeln har antagit en personuppgifts och anti-spam policy.
  •  E-handeln har ett köpskydd via Nordisk E-handelscertifiering.

Vi använder oss även av Klarna vilket gör det möjligt för dig som kund att handla först och betala sen. Du kan alltså testa produkterna, uppnå ditt drömresultat av vitare tänder och betala för därefter. Skulle du inte vara nöjd så erbjuder vi även en pengarna-tillbaka-garanti, allt för att du som kund ska känna dig övertygad och trygg med att våga använda våra produkter om du önskar bleka tänderna hemma. 


Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar kring oss som företaget eller våra produkter så kan du enkelt maila oss på [email protected] så svarar vi gladeligen på dina funderingar.


Adress

WeSmile Sweden AB

Värmlandsvägen 3

691 32 Karlskoga

E-post

[email protected]

Org.nr

559296-0982

Momsreg. nr

SE559296098201