• Vitare tänder GARANTERAT, annars får du pengarna tillbaka.
✔ Snabb frakt ✔ Handla med Klarna ✔ 100% nöjd-kund-garanti

Om oss

Ni som har varit med ett tag vet vilken vilda västern som har pågått i tandblekningsbranschen i åratal. Vi alla känner nog någon som har en dålig upplevelse med tandblekning. Ofta har de inte sett resultat från blekningen eller så har de fått ilningar i tänderna, i värsta fall har de skadat tänderna permanent.

2021 sa vi att nu får det räcka! WeSmile.se etablerades och är en av få aktörer som gör ALLT enligt boken. Tillsammans med tandhygienister och tandläkare utvecklade vi det som idag har blivit en av Sveriges mest sålda tandblekningskit.

 • Ingen väteperoxid: (Ja, företag använder fortfarande detta ämne som skadar emaljen.)
 • Godkända av läkemedelsverket: Säkerheten är vår högsta prioritet.
 • Helt veganskt: Inga hemska djurtester som tyvärr är alldeles för vanliga i kosmetikabranschen.
 • Utvecklade med experter: Våra produkter är utvecklade tillsammans med tandhygienister och tandläkare.
 • Snabba och synliga resultat: Se skillnad på bara några användningar.
 • Skonsamma mot emaljen: Våra produkter är utformade för att vara skonsamma mot dina tänder.
 • Kundnöjdhet i fokus: Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.

Vår vision är att erbjuda en säker och effektiv tandblekning som ger resultat utan att kompromissa med din hälsa eller vår planet. Vi är stolta över att kunna erbjuda produkter som inte bara är effektiva utan också etiska och hållbara. Tack för att ni väljer WeSmile för ert vackra leende!

Trygga och säkra produkter

Vi säljer idag våra produkter mot slutkund men arbetar även med återförsäljare i form av nätapotek och skönhetskliniker som valt att köpa in vår blekningsgel för att behandla sina kunder med. Vi har även fått våra produkter testade av läkemedelsverket utan anmärkningar. Som ovan nämnt så använder vi oss av Ftalimidoperoxikapronsyra (PAP) istället för väteperoxid, som vi anser är ett bättre men framför allt säkrare och skonsammare alternativ när det kommer till att tänka på din emalj och tandkött. En skadad emalj går aldrig att fullt reparera, så tänk på att du ska ha dina tänder resten av livet.

Trygg nätshopping

Vi har anslutit oss till Certifierad E-handel och är godkända där utan anmärkningar, saker som de kollar på och ställer som krav för att få vara ansluten är saker som:

 •  Företaget är inte på ekonomiskt obestånd.
 •  Företaget har ej ansökt om / är ej försatt i konkurs.
 •  Inga allvarliga klagomål från kunder finns olösta.
 •  E-handeln nyttjar kryptering där känsliga betaluppgifter skickas.
 •  E-handeln har antagit en personuppgifts och anti-spam policy.
 •  E-handeln har ett köpskydd via Nordisk E-handelscertifiering.

Vi använder oss även av Klarna vilket gör det möjligt för dig som kund att handla först och betala sen. Du kan alltså testa produkterna, uppnå ditt drömresultat av vitare tänder och betala för därefter. Skulle du inte vara nöjd så erbjuder vi även en pengarna-tillbaka-garanti, allt för att du som kund ska känna dig övertygad och trygg med att våga använda våra produkter om du önskar bleka tänderna hemma. 


Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar kring oss som företaget eller våra produkter så kan du enkelt maila oss på [email protected] så svarar vi gladeligen på dina funderingar.


Adress

Finesse Media AB

Erik Dahlbergsgatan 4

411 26 Göteborg

E-post

[email protected]

Org.nr

556483-6673

Momsreg. nr

SE556483667301