• Vitare tänder GARANTERAT, annars får du pengarna tillbaka.
✔ Snabb frakt ✔ Handla med Klarna ✔ 100% nöjd-kund-garanti

PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI

Vi är övertygade om att du som kund kommer att vara nöjd med ditt köp av våra tandblekningsprodukter. Det är därför vi erbjuder dig möjligheten att testa vårt Teeth Whitening Kit genom att erbjuda dig 100% pengarna tillbaka-garanti.

Om du ändå inte ser resultatet, behöver du returnera kitet till oss i enlighet med våra villkor nedan och vi återbetalar dig 100% av betalningen.

Vänligen läs våra villkor för vad som gäller för regler kring vår 12 dagars testa-på-garanti.

Så här gör du:

  1. Testa vår produkt i minst 12 dagar från mottagardatumet, men inte mer än 20 dagar.
  2. Du behöver genomföra minst 12 behandlingar utdraget på 20 dagar, ta ett foto av dina tänder mot nyanskartan före varje session. 
  3. Om det inte finns några märkbara resultat, kontakta oss med ditt ordernummer, samt bilderna.
  4. Alla ansökningar om återbetalningsgaranti på 20 dagar behöver skickas in senast inom 30 dagar efter mottagandet av ditt kit.
  5. Alla bilder behöver ha tids- och datumstämplar- så man tydligt kan se att bilden är tagen den dagen man anger. Bilden är ej giltig om man redigerat in ett datum i efterhand.
  6. Om din ansökan inte uppfyller våra kriterier kommer du tyvärr inte att godkännas för återbetalning. Ofullständiga eller oläsliga fordringar återbetalas inte.
  7. Om kravet godkänns, återbetalar vi dig köpeskillingen för startkitet, när paketet har returnerats till vårt lager.

OBS. Viktigt är att du sparar tomma sprutor med tandblekningsmedel då dessa måste följa med i returen för att påvisa att de använts till fullo.

Den största avgörande faktorn för en framgångsrik behandling är att helt enkelt använda den konsekvent enligt vår manual, som rekommenderat, och under den rekommenderade tidsperioden. Vilket är att du helst bleker tänderna varje dag i 12 dagar för att uppnå maximal effekt.

Om du inte följer instruktionerna kommer dina resultat att återspegla detta. Vi kan inte kontrollera hur ofta, eller hur du använder ditt startkit.

Vänligen säkerställ att du läser samt förstår hela vår manual innan användande. Om kitet inte har använts korrekt och som anvisats kommer inte återbetalningen att godkännas.

Fraktkostnader för att skicka tillbaka kitet till oss (när vi väl godkänt returen) är kundens fulla ansvar, och kommer inte att återbetalas.

Vi rekommenderar att du returnerar kitet via spårbar retur då du ansvarar för att returen kommer fram till oss. 

Vi ber alla kunder att acceptera upp till sju arbetsdagar för att returen ska behandlas när den har kommit till vårt lager.