• Vitare tänder GARANTERAT, annars får du pengarna tillbaka.
✔ Snabb frakt ✔ Handla med Klarna ✔ 100% nöjd-kund-garanti

Bleka tänderna hemma: steg för steg


I alla våra tandblekningsprodukter får du med dig en manual med instruktioner för hur du går tillväga med din tandblekning. Det är enkelt och smidigt att bleka tänderna hemma med få steg. Produkterna är utformade för att vara enkla att använda, men med ett strålande resultat. 

Vi går igenom steg för steg hur du använder våra olika produkter. Det du behöver tänka är att blekmedel kan störa eller irritera ögonen och huden. Därför är det viktigt att du hanterar tandblekningen med försiktighet och sköljer av ifall du får blekmedel på huden eller i ögonen. 

Fördelen med blekmedlet vi använder på WeSmile är att det är fritt från väteperoxid. Väteperoxid är ett ämne som kan skapa ilningar, irritation och i värsta fall inflammation i munnen. Istället använder vi en PAP-syra som är vetenskapligt bevisad lika effektiv som blekmedel, men helt utan risk för irritation, ilningar och eventuella skador i munnen. Utöver det innehåller vårt blekmedel skyddande mineraler som vårdar dina tänder och stärker dem samtidigt som du bleker dina tänder. 

All vår tandblekning och våra produkter är veganska och inte testade på djur. Vi värnar om att våra produkter ska ha så liten åverkan på världen som möjligt. 


Bleka tänderna med tandblekningskit

Vårt tandblekningskit är vår mest sålda produkt. Tandblekningskittet innehåller, förutom tandblekningen, en tandskena för övre och undre tandraden samt en LED-lampa som tandskenan fästs på. 

 1. Det första steget är att fästa tandskenan på LED-lampan. 

 2. Därefter placerar du tandblekning på framsidan utav dina övre och undre tänder.

 3. Nu kan du sätta tandskenan i munnen och när skenan är på plats i munnen kan du aktivera LED-ljuset genom att trycka på knappen. 

 4. Låt tandskenan och tandblekningen sitta i och verka under tio minuter. 

 5. Lampan stänger av sig av sig själv när tio minuter har gått.

 6. Ta ur tandskenan, spotta ut överblivet blekmedel i handfatet och skölj munnen (svälj inte).

 7. Tvätta rent skenan efter att du kopplat loss den från LED-boostern. 

 8. Nu kan du spegla dig och njuta av vitare tänder! 

Många ser inte någon direkt skillnad efter första behandlingen. Vi rekommenderar att du återupprepar proceduren i minst en vecka varje dag. Eftersom tandblekning är skonsam kan du upprepa tandblekningen tills du uppnått den nyans du önskar. I tandblekningskittet från WeSmile får du tandblekning som räcker till tolv behandlingar. 

Beställ ett WeSmile Startkit idag!

Vitare tänder på under 2 veckor

Endast: 499 SEK

Beställ här


Bleka tänderna med tandblekningspenna

En tandblekningspenna är vår mest effektiva produkt om du vill göra en detaljerad tandblekning. Med detaljerad tandblekning menar vi om du exempelvis vill bleka vissa tänder lite extra eller om du har missfärgningar i form av fläckar. En tandblekningspenna möjliggör för dig att placera tandblekningen precis där du vill att den ska verka. Tandblekningskittet eller whitening strips bleker nämligen hela dina tänder och alla. 

Vissa av oss har ojämn ton mellan våra tänder och vissa är gulare än andra. Exempelvis är det vanligt att de tredje tänderna från mitten på övre tandraden är gulare än övriga. Då kan tandblekningspennan vara ett alternativ som komplement mot annan tandblekning. Med pennan kan du enkelt välja ut att bleka vissa tänder fler gånger eller delar av tänderna. 

Tandblekningen sitter i pennan när du får hem produkten. Genom att trycka aktiveras tandblekningen och går ut i små mängder från pennan, som egentligen ser ut som en liten pensel. Därefter penslar du på tandblekning där du önskar. 

Du ska bara placera ett tunt lager tandblekning. Då torkar blekmedlet snabbt och du kan stänga din mun. Se till att det torkar först bara så kommer verkandet ske av sig själv.

Tandblekningspennan kan du med fördel använda ofta. Gör det till en del av din morgon- eller kvällsrutin efter du borstat tänderna tills dina tänder nått den nyans av vitt som du önskar. 

Vår tandblekningspenna innehåller 4 ml blekmedel och räcker upp till 30 behandlingar. Den räcker ännu längre om det bara är några få tänder du använder den på. 

Beställ en WeSmile Tandblekningspenna idag!

Smidigaste sättet att bleka tänderna

Endast: 249 SEK

Beställ här

Bleka tänderna med whitening strips


Whitening strips är ett engelskt uttryck men innebär försvenskat tandremsor med tandblekning. Det är vårt tredje alternativ på tandblekning. Det liknar resultatet och behandlingen som görs med tandblekningskitet men remsorna innefattar inte användning av LED-ljus som aktiverar och effektiviserar behandlingen. 

Våra whitening strips har en mild mintsmak för att behandlingen ska kännas bättre och blekmedlet är detsamma som i alla våra produkter. Med andra ord är det en tandblekning som är skonsam och vårdande för dina tänder. 

 1. Du tar av skyddet från remsan.

 2. Placera remsan längs hela tandraden med den klibbiga sidan mot tänderna. Var noga så du täcker hela tänderna. 

 3. Låt verka i trettio minuter. 

 4. Ta av remsan och ha munnen öppen och läpparna bort från tänderna i någon minut för att tandblekningen ska torka ordentligt. 

 5. Njut av ett vitare resultat!

Våra whitening strips innehåller remsor så att du kan genomföra 14 behandlingar. Eftersom det är samma tandblekning som i övriga produkter kan du med fördel använda en whitening strips om dagen tills du uppnått den vita nyansen du vill ha på tänderna. Vid behov senare kan du använda dem när du önskar för en vitare och fräschare tandrad. 

Beställ WeSmile Whitening Strips idag!


Blek tänderna var du än är med Whitening Strips

Endast: 299 SEK

Beställ här


Frågor och svar om att bleka tänderna

Om du inte har blekt tänderna förut är det inte konstigt att du har många frågor. Speciellt eftersom tandblekning under många år tidigare haft ett rykte om sig som skadligt för tänderna. Vi svarar därför på vanliga frågor här för att du ska ha stenkoll på vad som gäller för tandblekning hemma och hos tandläkare eller på klinik. 

Vad kostar det att bleka tänderna?

Det är vanligt att man undrar hur mycket det kostar att bleka tänderna. Kostnaden för att bleka tänderna varierar och beror på olika faktorer. Den största faktorn för priset är om du bleker tänderna hemma, hos en tandläkare eller på en klinik. Det är väsentligt dyrare att bleka tänderna hos en tandläkare eller på en klinik.

De andra faktorerna som påverkar priset är vilken typ av tandblekningsprodukt du köper och vilket varumärke det är. Olika tandblekningsprodukter innehåller olika typer av ingredienser och komponenter som kostar mer och mindre. 

På WeSmile hittar du effektiv tandblekning att använda hemma från 249 kronor till 479 kronor. Jämför vi med våra konkurrenter erbjuder vi ett bra pris, samtidigt som dina tänder får ett skinande vitt resultat. 

Hur ofta kan man bleka tänderna?

Från första gången du genomför en tandblekningsbehandling kan du bleka tänderna flera dagar i rad. Det är vanligt att man genomför en tandblekning i 7-9 dagar för att tänderna ska bli så vita som man önskar. Du kan även bleka tänderna flera dagar än så om du vill med produkter från WeSmile.

Risken med att bleka tänderna för ofta är att de flesta tandblekningsmedel innehåller väteperoxid som kan skapa irritation och i värsta fall ilningar i tänderna. Där bör du vara försiktig med hur ofta du använder tandblekningen och hur länge du låter den verka. 

Med vår tandblekning slipper du den risken. I våra produkter använder vi inte väteperoxid utan en vetenskapligt bevisad PAP-syra som är effektiv och skonsam mot dina tänder och din mun. Det innebär att du kan bleka tänderna hemma så ofta du önskar för att uppnå eller upprätthålla ett vitt resultat.

Vad kostar det att bleka tänderna hos tandläkare eller klinik?

Det är givetvis mycket dyrare att bleka tänderna hos tandläkare eller en klinik i jämförelse med att bleka tänderna hemma. Via Folktandvården kostar en tandblekning av estetiska skäl vanligtvis över 4000 kronor för alla tänder i munnen. På en klinik kostar det normalt från 1000 kronor och uppåt. 

Vad kan man bleka tänderna med?

Förutom tandblekning finns det små knep och huskurer som enligt rykten kan bleka tänderna. Effekten på huskurer saknar helt eller delvis vetenskapliga bevis och resultat. Men samtidigt kan de inte skada din mun eller dina tänder så det är ingen fara att testa. Några klassiska huskurer är citron och bakpulver. Även kol sägs ha en blekande effekt på tänderna. Vi har skrivit mer om huskurer här. 

När ska man inte bleka tänderna?

Rekommendationerna är att du inte ska bleka tänderna när du är gravid eller ammar. Det beror på att det inte finns forskning på ämnet. Därför går det inte utesluta eventuella risker, även om det inte finns forskning som visar på att risk finns. 

Du ska inte heller bleka tänderna om du har hål i tänderna eller inflammation i tandköttet. Det kan bli en fara för dig om tandblekningen går in i tanden eftersom roten kan infekteras eller inflammeras. Om du är osäker kan du alltid göra en undersökning hos tandläkaren som kan svara på om din munhälsa är godkänd för tandblekning. 

Kan man bleka tänderna när man snusar? 

Om du snusar innan eller de närmsta dagarna efter din tandblekning finns en risk för att tänderna missfärgas. Med andra ord kan du inte bleka tänderna när du snusar om du inte kan avstå snuset minst en vecka, några dagar innan tandblekningen och helst minst fem dagar efter. Om du däremot kan vara utan snuset ett litet tag så kan du bleka tänderna och få ett snyggt resultat!

Vad ska man tänka på efter man blekt tänderna?

För att dina nyblekta tänder ska fortsätta hålla sig vita och inte missfärgas de närmsta dagarna behöver du undvika vissa typer av livsmedel och drycker. Det gäller färgstark mat och dryck. Sikta på minst tre dagar från avslutad behandling. 

Du bör exempelvis undvika rödbetor, curry, tomatsås, choklad, blåbär och liknande i livsmedelsväg. De drycker du bör undvika är svart kaffe och Coca-Cola, undvik gärna all form av läsk.