• BUTIKEN ÄR TILLBAKA 1 JUNI
✔ Snabb frakt ✔ Handla med Klarna ✔ 100% nöjd-kund-garanti

Vi söker ständigt influencers och nya samarbeten

Är du influencer, bedriver en större blogg eller kanske en affiliate-sida (jämförelse-sida) inom tandblekning och skönhet? Vi gillar samarbeten och söker ständigt efter olika typer av samarbeten och är öppna för olika typer av upplägg.
Maila oss på [email protected] med rubriken "Samarbete" så återkopplar vi alltid inom 24 timmar på arbetsdagar.


Testa och visa våra produkter

Vi låter dig förutsättningslöst testa vårt startkit som är vår storsäljare. Vi postar då hem ett kit till dig helt kostnadsfritt, givetvis! Därefter så gillar vi att ge dig som testar vår produkt ganska fria händer med vad och hur du skriver om produkten. Det är viktigt för oss att samarbeten blir genuint och att vi får din ärliga tanke kring vad du tycker om produkten och att din post/story passar dina följare. 

Eftersom att vi har kostnader för både produkten och frakten till dig så har vi vissa krav på antal besökare på blogg eller följare/aktivitet på ditt instagram-konto för att vi ska kunna få till ett samarbete. Vi riktar oss främst till dig på Instagram med åtminstone 1000 st följare, helst något mer men vi stänger inga dörrar!


Kör en tävling med våra produkter

Tävlingar är alltid roligt! Speciellt när det kommer till sociala medier och brukar skapa högt intresse hos såväl din nuvarande och kommande följare. När det gäller instagram så kan vi antingen vara med och köra en tävling tillsammans med dig för dina följare eller assistera med vinster till din tävling. 

Vi tycker om att hitta på kreativa och roliga saker, även när det kommer till tävlingar så skicka oss gärna ett mail så bollar vi fram något bra tillsammans!


Affiliate - Tjäna pengar tillsammans med oss

Det underbara med affiliate är det fantastiska win-win-konceptet. Här har du som influencer, bloggare, hemsideägare chans att tjäna pengar tillsammans med oss. Du gör reklam för våra produkter i din kanal och får där en länk som dina följare kan använda för att klicka sig in på vår hemsida, genereras då ett köp via denna länk så erhåller du en provisionsersättning! Här har vi inget som helst tak hur mycket du som annonsör kan tjäna. För att hålla koll på hur många köp som genererats via din länk så får du en personlig inloggning på vår hemsida och din ersättning betalas därefter ut en gång i månaden. 

Här är vi gärna med och hjälper till med tankar och idéer hur du sätter upp detta på bästa sätt i dina kanaler. 

Vi håller just nu på att utveckla vårt eget affiliatenätverk men kommer även att finnas hos några av de största affiliatenätverken i Sverige inom en snar framtid för dig som föredrar att därigenom. 


Tipsa dina följare om våra produkter

Vi blir jätteglada om du tipsar dina följare om våra produkter ifall du är nöjd efter att ha testat de! Vi blir ännu gladare om du postar in före-och-efter bilder till oss som vi gärna (om du tillåter) postar i våra kanaler för att visa nya besökare om vilket resultat du som tidigare kund uppnått! 

Det är fritt fram för dig att använda våra produktbilder på dina sociala medier och övriga kanaler så länge du hänvisar till oss på WeSmile i någon form. Texter får du inte kopiera rakt av men kan givetvis ta inspiration utifrån våra texter och skriva om de med egna ord. 


Hur kommer jag igång med ett samarbete med er?

Det är superenkelt! Det gör du genom att maila oss på [email protected] med rubriken "Samarbete" så återkopplar vi alltid inom 24 timmar på arbetsdagar.

Skicka då ett mail med länk till din instagram/blogg/hemsida och lite kort information om vad för typ av samarbete du önskar med oss :)