• Vitare tänder GARANTERAT, annars får du pengarna tillbaka.
✔ Snabb frakt ✔ Handla med Klarna ✔ 100% nöjd-kund-garanti

Vanliga frågor & svar

Allmänna frågor

Kan man bleka tänderna hemma?

Ja, det finns flera lösningar för den som vill bleka tänderna hemma. Exempelvis kan alla WeSmiles produkter användas hemma av alla som är över 18 och inte har skador i munnen.

Att bleka tänderna hemma är inte bara smidigare än andra alternativ, det är också betydligt mer skonsamt och snällare mot plånboken.

Hur bleker man tänderna hemma?

Du bleker bäst tänderna hemma med WeSmiles tandblekningskit. Det är ett komplett paket med allt du behöver för att hemifrån bleka tänderna flera nyanser.

Vidare erbjuder WeSmile en tandblekningspenna samt whitening strips som även de kan användas till att bleka tänderna hemma. Alla våra produkter är skonsamma och mycket enkla att använda, så du behöver inte oroa dig över att något ska “gå snett”.

Vissa påstår även att huskurer fungera för tandblekning hemma, men det är ett debatterat ämne som saknar tillräckligt med forskning för att vi ska kunna stå bakom det.

Vilken är den bästa tandblekningen?

Den bästa tandblekningen i Sverige just idag är We Smiles tandblekningskit. Paketet levereras med en bettskena, en unik tandblekningsgel samt en LED-lampa som maximerar blekningen.

När man letar efter den bästa tandblekningen är det viktigt att man först och främst utvärderar sina behov. Ett tandblekningskit är nämligen bäst för de som har missfärgade tänder medan en tandblekningspenna eller whitening strips är bättre för de som endast vill bleka tänderna ett par nyanser.

Är det bättre att bleka tänder hemma än hos tandläkare?

Vi står fast vid att tandblekning hemma alltid är den bästa och mest praktiska lösningen, framför allt i jämförelse med att bleka tänderna hos tandläkaren. Och även om vi kan anses partiska i frågan så finns det tydliga orsaker till vår åsikt.

Tandblekning hos tandläkaren är nämligen mer riskabel då de använder starkare blekmedel som kan skada både emalj och tandkött. Dessutom tar det mycket längre tid då du måste boka in flera blekningstillfällen.

Viktigast av allt är dock att tandblekning hemma är så pass mycket billigare än hos tandläkaren. Att bleka tänderna hos en tandläkare kostar alltid minst ett par tusenlappar, medan WeSmiles produkter inte säljer för mer än ett par hundralappar.

Hur mycket vitare tänder kan man få?

Det beror helt och hållet på vilket skick dina tänder är idag och den behandling du väljer. WeSmiles tandblekningskit utlovar upp till 7 nyanser vitare tänder på endast 12 dagar. Samtidigt utlovar white stripsen 5 nyanser vitare tänder på endast 14 behandlingar.

Givetvis kan du som har väldigt missfärgade tänder förvänta dig större resultat och fler nyanser snabbare än en person som redan har ganska vita tänder. Därför varierar det resultat du kan förvänta dig uppnå.

Alla produkter från WeSmile levereras med en nyanskarta där du enkelt kan följa blekningsprocessen och registrera hur många nyanser vitare dina tänder blir.

Hur länge håller tandblekning?

I regel kan en väl utförd tandblekning som upprätthålls på korrekt vis hålla i flera år framöver. Givetvis tappar blekningen lite av sin effekt och dina tänder kommer successivt missfärgas igen.

Genom att undvika vissa livsmedel och drycker som kan missfärga tänderna – exempelvis gurkmeja och kaffe – kan du se till att blekningen håller ännu längre. Samtidigt kan den som röker eller snusa räkna med att resultatet försämras snabbare då tobak har en stark missfärgande effekt på tänder.

Vi rekommenderar att de som har starkt missfärgade tänder använder vårt tandblekningskit för första behandlingen. Därefter kan resultatet med fördel upprätthållas med hjälp av vår smidiga tandblekningspenna.

Jag ser inget resultat efter första behandlingen – när kan jag förvänta mig resultat?

WeSmile tandblekning är mycket effektiv och många kan se resultat redan efter första blekningstillfället. Det gäller dock inte alla och om du inte ser resultat efter första behandlingen ber vi dig fortsätta behandlingen enligt instruktionerna.

Hur lång tid tar det att bleka tänderna?

Med WeSmile tandblekning hemma kan du förvänta dig resultat redan efter första behandlingen. Däremot blir resultatet bättre och bättre för varje efterföljande behandling.

När det kommer till själva behandlingstiden per tillfälle som varierar den något från produkt till produkt. Tandblekningskitet räcker med 15-20 minuter per tillfälle medan WeSmile white strips bör få verka i 30 minuter.

Är WeSmiles produkter godkända i EU?

Ja, givetvis är alla våra produkter och ingredienserna i produkterna godkända av EU. Det innebär bland annat att de måste vara peroxidfria då peroxid (som tidigare använts för tandblekning) är skadligt för både emalj och tandkött.

Dessutom försöker vi i så stor utsträckning som det är möjligt använda naturliga ingredienser i vår tandblekningsgel. Och vi har valt att inte använda djurtestade produkter för att säkerställa att WeSmile är veganvänliga.

Produktfrågor

Vad innehåller WeSmile tandblekning?

Det som gör WeSmiles tandblekning unik på marknaden är den formel vi använder i våra produkter. Den aktiva och blekande agenten är Ftalimidoperoxikapronsyra (PAP) men våra produkter innehåller även andra ingredienser som du kan hitta på varje produktsida.

Vårt tandblekningskit är den mest effektiva produkten och den innehåller följande:

Avjoniserat vatten, Glycerol, Propylene Glycol, Ftalimidoperoxikapronsyra (PAP), Hydroxylapatit, Carbomer, Kokosolja, Mentol, Xylitol, Aloe vera juice, kärnolja från granatäpple, Fröolja från amerikanskt tranbär, glimmer, Natriumhydroxid, pepparmintsolja.

Hur fungerar WeSmiles tandblekningspenna?

WeSmiles tandblekningspenna är enkel att använda. Allt du behöver göra är att applicera ett tunt lager blekningsgel på tänderna med den praktiska penseln. Därefter låter du gelen verka i 15 minuter innan du sköljer munnen.

För mer detaljerad information hänvisar vi dig till vår guide om hur du använder en blekningspenna, alternativt instruktionerna som medföljer varan.

Hur fungerar WeSmiles tandblekningskit?

Tandblekningskitet från WeSmile levereras med allt du behöver för att effektivt bleka dina, dvs. tandblekningsgel i sprutor, en bettskena att applicera gelen med, en UV-lampa för att maximera resultatet samt nyanskarta och tydliga instruktioner.

För att bleka tänderna applicerar du en liten mängd blekningsgel i bettskenan och sen sätter du in skenan med tillhörande UV-ljus i. Efter 15 till 20 minuter är behandlingen färdig och du kan fortsätta din dag precis som vanligt.

Vill du ha exakta instruktioner på hur du använder WeSmiles tandblekningskit så hänvisar vi dig till produktsida samt bruksanvisningen som levereras med paketet.

Hur fungerar whitening strips?

Whitening strips är mycket enkla att använda och passar för de som bara behöver bleka tänderna ett par nyanser. Remsorna klistrar man helt sonika på både övre och undre tandraden och där de får verka i 30 minuter innan man tar av dem och sköljer ut munnen.

Svårare än så är det inte, men vill du ha tydligare instruktioner ber vi dig besöka vår guide till hur man använder whitening strips.

När ser jag resultat från blekningen?

Alla WeSmiles produkter ger resultat redan efter första behandlingen. Hur stora resultat du uppnår beror dels på produkten du använder och dels på hur missfärgade dina tänder är. På produktsidorna kan du läsa mer om hur många nyanser vitare tänder du kan få efter slutförd behandling.

Tänk på att följa instruktionerna till punkt och prick för att uppnå det bästa resultatet. Hoppar du över ett behandlingstillfälle eller ändrar processen på ett annat sätt kan vi inte garantera att du uppnår tillfredsställande resultat.

Är WeSmiles produkter djurtestade?

Nej, vi testar inte våra produkter på djur. Därmed är hela WeSmiles sortiment veganvänligt, vilket vi anser är en viktig faktor på dagens marknad där allt fler konsumenter blir mer och mer medvetna om hur de produkter de köper påverkar miljön och djuren som vi delar planeten med.

Finns det någon risk eller fara med produkterna?

WeSmiles tandblekning tillhör de mest skonsamma blekningsmetoderna på den svenska marknaden. Enligt EU:s regelverk får skönhetsprodukter för hemmabruk inte vara skadliga för konsumenten och det finns tydliga regler kring vilka ingredienser som får och inte får användas. Exempelvis är de fria från peroxid och har genomgått otaliga tester för att säkerställa att de inte har en frätande effekt på emalj och tandkött.

Med det sagt är tandblekning inte helt riskfritt och gelen kan bland annat orsaka tillfällig irritation vid hudkontakt. Vidare rekommenderar vi inte att gravid och de som ammar bleker tänderna, trots att det inte finns några bevis för att det kan vara skadligt för barnet.

De som nyligen har opererat sig i munnen bör heller inte använda WeSmiles produkter. Och vet du med dig om att du har problem med munhålan eller munhygienen bör du kontakta din tandläkare för rådgivning innan du startar en behandling.

Men för de allra flesta är WeSmiles produkter skonsamma och riskfria att använda. Det går till exempel inte att bleka tänderna för mycket.

Frågor om tandvård

Vilken är den bästa eltandborsten?

Vår eltandborste togs fram specifikt för att bara den bästa eltandborsten på marknaden. Vi genomförde omfattande granskning av det tillgängliga sortimentet och utvecklade sedan en “bäst i test eltandborste” som fyller flera funktioner.

WeSmiles eltandborste har fyra olika inställningar: rengöring, polering, tandblekning och tandköttsvård, och är ett heltäckande verktyg för din munhygien. Med det sagt kan man så klart ha personliga preferenser och det kan vara bra att testa ett par olika tandborstar för att hitta den som passar en bäst.

Finns det eltandborste till barn?

Ja, visst finns det eltandborste barn och det finns ingen lägre åldersgräns på när man kan börja använda en eltandborste på sina barn. Däremot måste man köpa en som är anpassad efter barnets storlek och antalet tänder.

Som du säkert känner till ska man börja borsta tänderna på barn redan när de får sin första tand och då bör man använda en eltandborste som utvecklats specifikt för barn då de är mer skonsamma och har mindre borsthuvuden.

För äldre barn med fler och större tänder kan man med fördel använda WeSmiles eltandborste som både rengör på djupet och bleker tänderna med blått LED-ljus.

Borsta tänderna barn – hur gör man?

Alla föräldrar vet hur frustrerande det kan vara att borsta tänderna på barn. De är ofta motsträviga och många tycker det är obehagligt och lite läskigt. Var därför försiktig och ta det lugnt och sansat. Du känner ditt barn bäst och bör anpassa borstningen efter dem.

För riktigt små barn och spädbarn kan det underlätta att sätta sig ner på golvet, lägga barnets huvud i sitt knä och borsta tänderna på det sättet. Det brukar vara mest bekvämt för barnet och ger dig bäst möjlighet att nå alla skrymslen i munnen.

När ska man borsta tänderna?

Alla, oavsett ålder, bör borsta sina tänder två gånger om dagen: en gång på morgonen och en på kvällen. För bästa resultat ska du borsta tänderna efter frukosten och precis innan läggdags så att du undviker att äta allt för tätt inpå borstningen.

Utöver det bör vuxna rengöra mellan tänderna minst en gång om dagen med tandtråd, tandstickor eller liknande. För en optimal munhygien kan man gurgla med munskölj mitt på dagen, förslagsvis efter lunch

Ska man borsta tänderna före eller efter frukost?

Enligt Svenska Tandläkareförbundet ska man borsta tänderna två gånger om dagen, dvs. på morgonen och kvällen. För bästa resultat och för att tandkrämen ska ha möjlighet att verka på tänderna så länge som möjligt ska man borsta tänderna EFTER frukost. Gör man inte det riskerar man att utveckla en tandköttsinflammation som förr eller senare kan resultera i tandlossning.

Hur länge ska man borsta tänderna?

Enligt rekommendationer ska man borsta tänderna i 2 minuter, två gånger om dagen. Du ska med andra ord borsta tänderna i minst 4 minuter per dag.

WeSmile eltandborste är förinställd på 2 minuter per program och markerar var 30:e sekund när det är dags att byta sida (nere höger, nere vänster, uppe höger, upp vänster, eller vice versa). Tack vare den smidiga funktionen kan du se till att alltid borsta tänderna så länge som det rekommenderas, utan att själv behöva ha koll på tiden.

Hur borstar man tänderna med eltandborste?

Att borsta tänderna med en eltandborste är enklare än att göra det med en vanlig tandborste. Eftersom eltandborstens borsta snurrar automatiskt behöver du själv inte borsta fram och tillbaka. Istället räcker det med att du för tandborsten fram och tillbaka längst tänderna i ett lugnt tempo.

Tänk på att även borsta längst med tandköttskanten för att undvika att plack byggs upp då det kan leda till en tandköttsinflammation.

Hur länge håller batteriet i en eltandborste?

WeSmiles eltandborste är en laddningsbar variant som levereras med laddare, sladd och hållare. Tandborsten går snabbt att ladda och håller därefter i upp till 15 dagar (30 borsttillfällen).

Hur får man bort tandköttsinflammation?

Det bästa och enklaste sättet att motverka och behandla en tandköttsinflammation är med bra munhygien och regelbunden tandborstning. Om du följer rekommendationerna om att borsta tänderna i 2 minuter, 2 gånger om dagen minskar du risken att få en tandköttsinflammation och kan även bota en inflammation på egen hand. Detta bör du kombinera med tandtråd. Vår tandborste har ett särskilt program för just detta ändamål – tandköttsvård – som vi rekommenderar att alla med tandköttsproblem använder sig av.

OBS! Har du problem med tänderna och tandköttet bör du alltid kontakta en tandläkare eller din tandhygienist. De kan dels utvärdera hur illa inflammationen är, hjälpa dig rengöra munnen noggrant och ge tips på hur du behandlar ditt problem. I de allra flesta fallen innebär behandlingen att du borstar tänderna oftare och mer noggrant.

Varför får man tandlossning?

Tandlossning kan man få av olika anledningar, däribland rökning och snus. Det vanligaste är dock att en tandköttsinflammation sprider sig så pass långt att den attackerar tandens fäste, vilket resulterar i att tanden lossnar.

Har du en gång tappat en tand så kommer den aldrig tillbaka igen och det kan vara komplicerat och dyrt att ersätta den. Se därför alltid till att ta hand om dina tänder och din munhygien.

Säkerhetsfrågor


Är det säkert att bleka tänderna hemma?

Ja, det är säkert att bleka tänderna hemma om du använder godkända och pålitliga produkter, däribland WeSmile.

Enligt EU:s regelverk får tandblekningsprodukter inte vara skadliga eller frätande för konsumenten. Så länge du följer instruktionerna som medföljer din tandblekningsprodukt är risken att något går snett under en behandling minimal.

Kan gravida bleka tänderna?

Det finns ingen forskning som visar på att tandblekning hemma ska vara skadligt för gravida eller barn som ammas. Däremot rekommenderar vi INTE att gravida eller kvinnor som ammar bleker tänderna då det inte är värt risken.

Vänta istället tills barnet slutar amma och blek tänderna då.

Kan barn bleka tänderna?

Nej, WeSmiles produkter är uteslutande till för vuxna som fyllt minst 18 år. Det finns undantag när minderåriga får lov att bleka tänderna hos tandläkare, men tandblekning hemma är alltså endast för vuxna.

Kan alla bleka tänderna?

Nej, men de allra flesta kan. Även om vår tandblekning är skonsam och riskerna är väldigt små är det inte alla som ska eller får bleka tänderna. Till exempel rekommenderar vi inte tandblekning för gravid och vi säljer endast produkter till de som är 18 år gamla eller äldre.

Vidare bör inte personer som nyligen opererat sig i munnen eller de som har andra problem med munhålan – rotfyllningar, blottade tandhalsar, etc. – bleka tänderna. Är du osäker på om tandblekning passar dig så ber vi dig kontakta din tandläkare innan du inleder den första behandlingen.

Skadar tandblekning tandköttet och emaljen?

Somliga tandblekningsmetoder kan skada både tandkött och emalj, framför allt de metoder som används av tandläkare och på skönhetskliniker.

WeSmiles tandblekning för hemmabruk är dock skonsam för hela munnen och i otaliga tester har det bevisats att tandblekningen inte har negativ påverkan på tänder och tandkött.

Hur ofta kan man bleka tänderna?

Du kan bleka tänderna så ofta du behöver. För bäst resultat rekommenderar vi att du börjar blekningen med vårt tandblekningskit. Därefter kan du upprätthålla resultatet så länge du vill och behöver med vår praktiska tandblekningspenna.

Givetvis kan du inte bleka tänderna mer än till kritvitt och när du väl har nått den vitaste nyansen på nyanskartan kan du inte längre förvänta dig att produkterna fortsätter ha samma verkningseffekt.

Kan man bleka tänderna för mycket?

Så länge du följer instruktionerna som medföljer WeSmiles tandblekning är det ingen risk för att du bleker tänderna för mycket. Det innebär givetvis att du ska sluta bleka tänderna när du har uppnått ett tillfredsställande resultat.

Skulle dina tänder börja missfärgas efter en tandblekning föreslår vi att du fortsätter blekningsprocessen med vår smidiga tandblekningspenna.

Kan jag bleka tänderna med ett tandsmycke?

Det går bra att bleka tänderna med ett tandsmycke. Detta eftersom vår tandblekning är framställd för att bleka emalj och inte de metaller och material som tandsmycken är tillverkade i.

Samma sak gäller för dig som har tänder i porslin eller diverse fyllnader. Du behöver med andra ord inte oroa dig för att blekningen skulle påverkas av smycken och lagningar du gjort i munnen.

Kan tandblekning orsaka irritation?

Tandblekningsgelen i våra produkter kan i somliga fall orsaka tillfällig irritation vid kontakt med huden. Skulle du få gelen på huden bör du därför skölja av med rikligt med vatten.

Har du problem i munnen, såsom blottade tandhalsar eller rotfyllningar som ilar bör du inte använda tandblekning förrän du har åtgärdat problemen. Om du har en historia med problem i munnen bör du alltid söka råd hos din tandläkare innan du inleder en behandling.

Det finns även en del receptbelagda läkemedel som du inte bör kombinera med tandblekning. Kontakta din läkare för mer information.

När kan man äta efter tandblekning?

Du bör undvika mat och dryck i minst en timme efter att du har blekt tänderna, men helst ännu längre. Detta eftersom mat och dryck kan skölja bort gelen och ha en negativ inverkan på blekningen.

På grund av detta är det fördelaktigt att bleka sina tänder på kvällen precis innan man går och lägger dig. Glöm bara inte att skölja ur munnen enligt instruktionerna efter slutförd behandling då du inte vill ha restprodukter eller för mycket gel kvar i munnen.

Vilka biverkningarna kan man uppleva efter tandblekning?

WeSmile tandblekning är mycket skonsam mot tänder, emalj och tandkött. Därför är biverkningar extremt ovanliga. Däremot kan tillfällig irritation uppstå vid hudkontakt och därför bör gelen sköljas av om du får den på huden.

Väljer du däremot att bleka tänderna hos en tandläkare är risken för biverkningar såsom ilningar betydligt större. Därför rekommenderar vi alltid tandblekning hemma över hos tandläkare och skönhetskliniker.

Frågor om missfärgningar

Kan man äta och dricka som vanligt efter en tandblekning?

Direkt efter och innan en behandling bör du undvika mat och dryck. En bra tumregel är att inte förtära något på minst en timme efter behandlingen för att inte riskera att du påverkar resultatet negativt.

Vidare bör du undvika tobaksprodukter som cigaretter och snus. Vi vill även påpeka att du i så stor utsträckning som möjligt ska undvika mat som missfärgar tänderna under den period då du bleker tänderna, exempelvis kaffe, saft, bär, etc.

Med det sagt finns det ingen anledning till att lägga om din kost bara för att du bleker tänderna. Tanken med tandblekning hemma är att det ska vara praktiskt och att det inte ska påverka ditt liv för mycket.

Vilken sorts mat missfärgar tänder?

Det finns saker som kan missfärga tänderna och egentligen missfärgar allt man förtär tänderna till en viss grad. Däremot brukar man säga att vissa matgrupper har större effekt på tändernas nyanser, däribland:


Tomater

Bär

Rödkål

Kaffe

Te

Läsk

Saft


För de som har missfärgade tänder är tobak ofta den största boven i dramat då både cigaretter och snus skadar emaljen och ger tänderna en mörkare ton.

Kan man röka och snusa när man bleker tänderna?

Att snusa och röka missfärgar alltid tänderna, oavsett hur mycket eller lite man gör det. Därför bör man inte röka eller snusa om man vill få vitare tänder. Vi kan förstå att detta är mycket begärt och många rökare och snusare bleker sina tänder regelbundet.

Det viktigaste att komma ihåg är att undvika alla tobaksprodukter efter en utförd behandling. Vi rekommenderar att du väntar minst en timme efter att du blekt tänderna, men helst betydligt mycket längre än så.

Kan man få vitare tänder med huskurer?

Det finns många huskurer som påstås kunna bleka tänder. Huruvida dessa metoder fungerar eller ej och i så fall hur effektiva de är, är ett debatterat ämne. Den huskur som vi tror mest på är aktivt kol och då i form av att man borstar tänderna med kol för att bleka dem.

Vidare påstår somliga att man kan bleka tänderna med:


Bikarbonat/bakpulver

Kokosolja

Kaffesump

Gurkmeja


Eftersom det saknas forskning och belägg för om dessa metoder fungerar eller inte väljer vi att inte stå bakom dem. Istället föreslår vi att du tar en titt på den tandblekning vi erbjuder då vi vet att den fungerar mycket effektivt.

Varför har jag missfärgade tänder?

Det finns otaliga anledningar till varför du har missfärgade tänder. Nyanserna på tänderna beror till stor del på genetik och är därmed ärftligt. Vidare kan mat och dryck samt tobaksprodukter och alkohol leda till missfärgade tänder.

Har du försökt bleka tänderna utan framgång bör du kontakta din tandläkare och undersöka om det finns något bakomliggande problem.

Hur blir jag av med missfärgade tänder?

Om du har missfärgade tänder kan vi inget annat än att rekommendera WeSmile tandblekning. Det är ett skonsamt och effektivt sätt att på bara ett par dagar bleka dina tänder flera nyanser.

Beroende på hur missfärgade dina tänder är erbjuder vi flera olika effektiva tandblekningsmetoder.

Jag har redan blekt tänderna, kan jag bleka dem igen?

Ja, du kan inte bleka dina tänder för mycket och om du märker att dina tänder har börja missfärgas igen efter en tandblekning kan du med fördel bleka dem igen.

Har du redan blek tänderna så erbjuder vi dels refills till vårt startpaket med även en tandblekningspenna som är utmärkt för att upprätthålla redan blekta tänder.

Hur får man vitare tänder utan att bleka?

Nej, för att få vitare tänder måste du bleka dem på ett eller annat sätt. Du kan dock motverka missfärgningar genom att undvika mat och dryck som missfärgar tänder samt snus och cigaretter.

Prisfrågor

Vad kostar tandblekning?

Tandblekning är inte längre en kostsam investering utan något som alla har råd med. Bleker du tänderna hos en tandläkare kan du räkna med att få betala minst mellan 3 000 och 5 000 kr.

Med WeSmiles tandblekning behöver du inte betala mer än ett par hundralappar. Våra produkter säljer idag för mellan 245 SEK och 479 SEK. För det priset garanterar vi att dina tänder kommer blekas flera nyanser.

Vad kostar tandblekning hos tandläkare?

Tandblekning hos tandläkaren har inget pristak utan det beror helt på vilken tandläkare du går till, vilken behandling som används och – framför allt – hur många behandlingstillfällen som krävs.

Vad kostar WeSmiles tandblekning?

WeSmile säljer idag flera olika tandblekningslösningar för mellan 245 SEK och 479 SEK.

Hur mycket kostar frakten?

Beställer du för över 499 SEK så bjuder vi på frakten. Annars läggs en fraktkostnad på 39 SEK till din beställning.

Villkorsfrågor:

Hur lång leveranstid har ni?

Vår normala leveranstid är 1-3 bankdagar. Det innebär att beställningar som placeras på helger skickas efterföljande måndag och levereras 1-3 bankdagar efter det.

Levererar ni utomlands?

Nej, i dagsläget levererar vi endast inom Sverige. Vi arbetar med att expandera och kommer uppdatera våra leveransvillkor så fort vi öppnar upp för nya marknader.

Vilka betalningsmetoder kan jag använda?

Vi har gjort det så enkelt som möjligt för våra kunder att beställa hem tandblekning och erbjuder flera olika betalningsalterantiv.

Du kan exempelvis betala med ditt bankkort, med Swish eller via Klarna. Du väljer själv det betalningssätt som passar bäst i samband med att du checkar ut ur butiken.

Kan jag betala på faktura?

Du kan betala för WeSmile med Klarna faktura.

Kan jag betala med bankkort?

Ja, du kan betala för WeSmiles produkter med ditt vanlig bank- eller kreditkort.

Kan jag betala med Swish?

Ja, det går bra att beställa från WeSmile och betala med Swish. För de allra flesta är Swish det enklaste betalningsalternativet då det är både snabbt, säkert och något de flesta av oss är vana vid att använda.

Hur fungerar återköp och reklamation?

Vi besiktigar alla produkter innan dessa skickas till dig. Skulle produkten ändå vara skadad eller felexpediterad när den anländer åtar vi oss i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning att kostnadsfritt åtgärda felet.

Du måste alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en defekt vara.

Klagomålet ska skickas omedelbart efter att defekten har upptäckts.

Eventuella fel och defekt ska alltid reklameras till [email protected] där du anger ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer och en beskrivning av felet.

Om det inte lyckas oss att åtgärda felet eller leverera en liknande produkt, återbetalar vi dig för den defekta produkten i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vi står för returfrakt vid godkända reklamationer.

Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vid reklamationer följer vi riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se.

Du kan läsa mer om reklamation och återköp i våra Villkor.

Erbjuder ni några garantier?

Våra produkter har gått igenom otaliga tester som alla visat på deras starka tandblekande effekt. Dessutom har vi ett stort antal nöjda kunder som alla uppvisar tillfredsställande resultat från sina behandlingar.

Skulle du trots allt inte uppnå det resultat du förväntar dig kan du kontakta kundtjänsten för tips och råd.

Annat

Hur kommer jag i kontakt med WeSmile?

Vår kundtjänst är tillgänglig varje dag mellan 09.00 och 17.00 och svarar på alla som kontaktar dem så fort det går.

Om du har frågor, funderingar eller behöver komma i kontakt med oss av andra anledningar når du oss enklast på: [email protected] men du kan även kontakta oss via Instagram och via vårt kontaktformulär.

Jag vill rekommenderar era produkter – hur går jag tillväga?

Vi är alltid intresserade i nya, spännande samarbeten med rätt partners. Målet är att alla inblandade parter ska kunna dra nytta av samarbetet.

Vi begränsar oss inte heller endast till stora företagare och influencers utan samarbetar gärna med mindre aktörere och micro influencers.

För mer information om vi hur vi kan arbeta tillsammans hänvisar vi dig till vår “Samarbetssida”.