✔ Alltid Fri frakt ✔ Handla med Klarna ✔ 100% nöjd-kund-garanti

Whitening Strips | Så här använder du dem steg för steg

|31/05, 2021

Whitening Strips | Så här använder du dem steg för steg

Whitening strips, white strips, tandblekningsstrips, blekningsremsor… kärt barn har många namn brukar man säga och det stämmer verkligen för denna tandblekningsmetod.

Anledning till att whitening strips idag är en av de mest populära sätten att bleka tänderna på är för att de är enormt praktiska och effektiva. Det krävs minimalt med förberedelse och behandlingen kan genomföras var som helst, när som helst. Dessutom utlovar WeSmiles whitening strips att du på 2 veckor kan bleka tänderna upp till 5 nyanser.

Med det sagt finns det många andra fördelar med att bleka tänderna med white strips och vi tar en närmare titt på det längre ner i denna guide. Först och främst har vi skapat en steg-för-steg-guide om hur du använder whitening strips för bästa möjliga resultat.

Så här använder du våra whitening strips steg för steg

Att bleka tänderna med whitening strips är så enkelt det bara kan bli och det är en blekningsmetod som passar de allra flesta. Däremot är det viktigt att du använder remsorna korrekt om du vill uppnå det bästa resultatet.

Whitening strips lämpar sig för de flesta oavsett om du redan har blekt tänderna och endast vill upprätthålla resultat eller om du har missfärgade tänder som du bleka flera nyanser.

– Vill du bleka tänderna ännu fler nyanser rekommenderar vi istället vårt tandblekningskit!

För bästa blekningsresultat med WeSmiles whitening strips ska du följa dessa 5 steg:

Steg 1: Förbered dina remsor och tänder

Det första du måste göra är att förbereda dina tänder. Detta gör du genom att borsta tänderna precis som du brukar med vanlig tandkräm. Därefter måste du vänta i 45 minuter innan du påbörjar behandlingen. Tänk på att inte äta eller dricka under dessa 45 minuter.

Under tiden du väntar kan du även förbereda dina remsor genom att öppna förpackningen och placera en remsa för underkäken och en för överkäken på en lättillgänglig plats nära en spegel.

Steg 2: Applicera remsorna

45 minuter efter att du har borstat tänderna ska du applicera white stripsen. Börja alltid med remsan i underkäken följt av remsan i överkäken. Våra whitening strips har designats till att passa bäst så.

Se till att du står framför en spegel när du applicerar remsorna så att du försäkrar dig om att de placeras korrekt och täcker alla tänder som ska blekas.

Steg 3: Låt blekningen verkar

Nu sköts blekningen automatiskt och du behöver inte göra något annat än att vänta. En behandling med våra whitening strips tar 30 minuter.

Under denna tid ska du inte heller förtära något, vare sig dryck eller mat. Anledningen till detta är ganska självklar: mat och dryck kan nämligen spola bort gelen och stoppa processen, dessutom vill du inte sätta remsorna i halsen.

Steg 4: Ta ut remsorna och skölj munnen

Efter 30 minuter är blekningen färdig och du ska nu ta ut remsorna som du slänger i papperskorgen. Du måste även skölja ur munnen ordentligt med ljummet vatten och se till att du inte har några rester eller överbliven blekmedel på tänderna.

Vi rekommenderar även att du borstar tänderna efter varje behandlingstillfälle.

Steg 5: Njut

Nu är du färdig med din första behandling med whitening strips och du bör se resultat redan efter första behandlingen. Redan nu kan du gå ut och visa upp ditt nya, fräscha leende.

Bonustips: tänk på detta när du använder tandblekningsstrips

Våra whitening strips är mycket skonsamma mot munnen och du behöver inte oroa dig över att din emalj eller tandkött tar skada. Det är heller inte farligt om du råkar svälja lite av gelen, fast du bör undvika att förtära för mycket.

  1. Återanvänd ALDRIG en whitening strip. Detta är förbrukningsvaror som ska slängas efter varje behandling.
  2. Har du svårt att lossa remsorna efter en behandling kan du fukta dem med lite ljummet vatten så släpper klistret lättare.
  3. Glöm inte att rengöra munnen noggrant efter varje behandling. Då kvarbliven gel kan skapa ett ojämnt resultat.

OBS! Whitening strips och andra blekningsprodukter är inte lämpliga för gravida, barn eller de som har problem och infektioner i munhålan. Om du vet med dig att du har problem med munnen och tandköttet eller om du tar receptbelagda läkemedel bör du kontakta din tandläkaren innan du inleder en behandling.

Hur fungerar WeSmiles whitening strips?

WeSmiles whitening strips innehåller samma unika blekningsmedel som de andra WeSmile produkterna. Dosen blekningsmedel per remsa är dock mindre än när man exempelvis använder vårt tandblekningskit, därför kan du inte bleka tänderna lika många nyanser. Istället passar white strips bra för dig som inte har så missfärgade tänder eller som redan har gått igenom en komplett blekningsprocess tidigare.

Idag föredras whitening strips av många som bleker tänderna då det är en produkt man kan ha med sig överallt så att man inte missar en behandling. WeSmiles whitening strips räcker till totalt 14 behandlingar, alltså antingen en om dagen i 2 veckor eller 2 om dagen i en vecka, beroende på dina behov.

Eftersom våra whitening strips är peroxidfria och helt skonsamma behöver du inte oroa dig över att de ska fräta i munnen. Dessutom innebär det att du med fördel kan bleka tänderna både på morgonen och kvällen för att på så sätt uppnå det önskade resultatet snabbare.

Efter utförd blekning när remsorna är slut föreslår vi att du använder vår tandblekningspenna till att upprätthålla resultatet. Annars kan du behöva genomföra en hel blekningsprocess igen om ett par månader.

Många fördelar med whitening strips

Förutom att whitening strips är mycket effektiva men samtidigt enkla att använda finns det många fördelar med denna metod jämfört med andra populära tandblekningslösningar.

  • Prisvärt – våra whitening strips kostar idag endast 295 SEK. Du kan med andra ord bleka tänderna upp till 5 nyanser på bara 2 veckor för under 300 kronor.
  • Skonsamt – i likhet med alla produkter från WeSmile är whitening stripsen helt skonsamma för människor. Givetvis är de framställda i enlighet med EU:s gällande regelverk. Vi har även valt att inte testa våra produkter på djur vilket innebär att vi har veganska whitening strips.
  • Praktisk – dina remsor levereras i en liten förpackning som du enkelt kan stoppa i fickan eller kasta ner i handväskan. På så sätt ser du till att aldrig missa en behandling, oavsett om du är på jobbet eller ska ut och resa.

Vad innehåller WeSmiles white strips?

Vi tror starkt på total transparens och är helt öppna med vad våra produkter består av och den effekt de har på våra kunder. Vidare är vi också säkra på att whitening strips inte är skadliga för mänsklig konsumtion, något som bevisats i otaliga tester.

Samtidigt förstår vi behovet vissa konsumenter har att veta vad våra produkter innehåller.

Ingredisenser:

Avjoniserat vatten, Glycerol, Propylene Glycol, Ftalimidoperoxikapronsyra (PAP), Natriumvätekarbonat, Carbomer, Karboximetylcellulosa, Povidon, Mentol.